Skoči na glavno vsebino

Proslava ob zaključku šolskega leta, 21. 6. 2024

V petek, 21. 6. 2024, smo se pod ognjenimi zublji udeležili proslave ob zaključku šolskega leta in ob tem obeležili tudi državni praznik. Poslušalci so bili dobrodošli na potovanju skozi ognjevito zgodovino človeštva. Proslavo so prepletali izseki iz filma Odiseja 2001, pesmi in gledališki izseki.

Predstavitev zbornika Novi svetovi, 18. 6. 2024

Peta številka strokovnega zbornika Novi svetovi prinaša primere odlične prakse sodelovanja z učenci in dijaki s posebnimi potrebami, utemelji nove znanstveno podprte smernice svetovalnega dela v 21. stoletju, se razpiše o delovanju vseh treh razvojnih teamov CIRIUS-a, doda nekaj recenzij najnovejših knjig s področja čustvene in socialne inteligentnosti ter podpre nove vizije na področju praktičnega prilagajanja življenja s posebnimi potrebami.

Podelitev spričeval zaključnim letnikom, 17. 6. 2024

17. 6. 2024 smo se uradno poslovili od dijakov, ki zaključujejo nižje ali srednje poklicno izobraževanje in so uspešno opravili zaključni izpit. Na krajši prireditvi smo jim podelili spričevala, Lenart Skuk je za odličen uspeh prejel tudi knjižno nagrado.  Sledilo je druženje ob pogostitvi. Vsem dijakom želimo veliko uspeha na njihovi novi poti.

 

 

Related Images:

(Skupno 14.719 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost