Skoči na glavno vsebino

PRP v Izoli, 11. 4. 2024

Danes je bil zadnji dan našega tabora v Izoli. Preživeli smo ga na obali ob sproščanju ob glasbi narave – vetra in morskih valov. V parku pred našo nastanitvijo sta Anže in Ana zapela še zadnjo pesem, nato pa smo se polni novih vtisov poslovili od Izole in jo mahnili nazaj v Kamnik. Zaposleni in dijaki smo si bili enotni – imeli smo se lepo.

 

 

PRP v Izoli, 10. 4. 2024

Današnji dan je minil v spoznavanju Izole. Sprehodili smo se skozi mesto, si ogledali najlepše stavbe in se sprostili na obali ob okušanju odličnega sladoleda. Ob morju smo se vračali nazaj v našo nastanitev. Super kosilu je sledil počitek, nato pa smo bili ustvarjalni. Majice smo pobarvali z različnimi motivi in si tako ustvarili lep spomin na tabor. Večerji je sledila evalvacija dneva in zabava. Morski pozdrav.

 

 

PRP v Izoli, 9. 4. 2024

PRP-jevci se vam javljamo iz Izole. Srečno smo prispeli in bili že zelo aktivni. Sprehodili smo se ob morju in imeli kratko učno uro o morju, morskih živalih, rastlinstvu. Praznovali smo celo Nikin rojstni dan. Sedaj smo na večerni animaciji. Naj vam povemo, da je hrana odlična in v naši nastanitvi Floramare health resort so zelo prijazni. Morski pozdrav.

 

 

Related Images:

(Skupno 12.784 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost