Skoči na glavno vsebino
Prazen
Obogateno učenje tujih jezikov

Program obogatenega učenja tujih jezikov – OUTJ v šolskem letu 2023/24

Dijaki in zaposleni, ki želijo izboljšati svoje znanje angleščine, postati bolj samostojni in samozavestni govorci, okrepiti medkulturno zavest, lahko obiskujejo dodatne ure angleščine, ki jih enkrat tedensko izvaja tuja profesorica Demara Ivanič. Srečanja z dijaki potekajo vsako sredo od 13.25 do 14.10. Za zaposlene sta predvideni dve skupini ob sredah, in sicer od 12.35 do 13.20  ter od 14.15 do 15.00.

Mednarodno sodelovanje
Mednarodno sodelovanje

V skladu s strategijo CIRIUS Kamnik o mednarodnem sodelovanju bomo nadaljevali z odprtostjo in sodelovanjem v evropskem prostoru. Vzpostavljeno imamo dolgoletno sodelovanje s centrom Luovi na Finskem. Spomladi 2024 bomo gostili skupino dijakov iz ustanove Gureak v Španiji.

31. 12. 2023 se bo iztekel projekt Erasmus+ Train for international trail. V prejšnjem šolskem letu smo izvedli vse načrtovane sestanke in učne mobilnosti za dijake. Dijaki so bili vključeni v vse dejavnosti projekta in so sodelovali pri testiranju izdelkov. Od 13. do 17. 11. 2023 bo v Firencah potekal zaključni sestanek koordinatorjev. Organizira ga ustanova Learningdigital. Predstavili bomo končne izdelke projekta, in sicer izobraževalni modul (slovar, veščine za življenje), interaktivno računalniško igro Seppo, priročnik za učitelje in dnevnik mobilnosti. Namenjeni bodo učiteljem, ki pripravljajo dijake na izmenjavo, primerni bodo tudi za poučevanje medkulturnih vsebin.

Delo koordinira Tanja Kejžar.

Related Images:

(Skupno 176 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost