Skoči na glavno vsebino

LOGOPEDIJA

 

Logopedija je veda, ki se ukvarja s preventivo, diagnostiko in rehabilitacijo komunikacijskih, govornih, jezikovnih in glasovnih motenj.

Logopedinje v centru nudimo pomoč pri korekciji motenj govorno-jezikovne komunikacije.

Otroke in mladostnike vodimo skozi njihov govorno-jezikovni razvoj, se vključujemo v njihovo ožje in širše okolje terim nudimo podporo, da dosežejo svoj komunikacijski potencial in s tem izboljšajo kakovost življenja.

Terapija je osredotočena na razvijanje vseh komunikacijskih funkcij, ki jih uporabljamo v vsakodnevni komunikaciji. K temu pristopamo na različne načine. Logopedska obravnava poteka individualno ali skupinsko, odvisno od posameznikovih potreb, zmožnosti in interesov, pri čemer upoštevamo posameznikovo celostno psihofizično stanje.

Logopedinje se srečujemo z izjemno raznoliko populacijo, ki nas je naučila, kako izjemen je vsak posameznik z edinstvenimi potrebami, ki temu primerno zahtevajo tudi prilagojen izbor terapije. Zavedamo se, kako pomembno je prisluhniti vsakemu posamezniku, ga sprejeti v njegovem bistvu ter na ta način graditi temelje, ki bodo pomagali, da bomo skupaj še naprej pisali še lepše in svetlejše zgodbe.

Related Images:

(Skupno 768 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost