Skoči na glavno vsebino

Sobotnega (21. 10. 2023) Ljubljanskega maratona se je udeležilo kar 36 učencev Osnovne šole CIRIUS Kamnik. Spremljalo jih je 19 zaposlenih. Na maraton so se nekateri redno pripravljali več tednov, večina pa zadnji teden pred dogodkom. Kot so nam dokazali, so se odlično pripravili, tako psihično kot fizično. Pred pričetkom teka je bilo na obrazih učencev videti veselje, pozitivno pričakovanje in navdušenje, med tekom in na cilju, ko so ob trasi zanje navijali tudi starši, pa ponos in srečo. Pretekli in prevozili so celih 600 metrov.

Tudi ravnateljica OŠ CIRIUS Kamnik, Isabelle Morel Bera, je bila navdušena nad vztrajnostjo in osebnimi zmagami učencev. Da bi lahko vsakemu posebej čestitala, smo v torek, 24. 10. 2023, priredili sprejem s podelitvijo medalj in diplom za vse udeležence maratona in s tem morda nagovorili še učence, ki se letošnjega maratona niso udeležili. Ob ogledu posnetka, ki je nastal, smo podoživeli dogajanje.

Iskrene čestitke, prav vsi ste zmagovalci! Zelo smo ponosni na vas.

Naslednje leto spet?

 

Intervju

Stin Fortuna in Nik Sarkić sta se že drugo leto zapored udeležila Ljubljanskega maratona. Stin je tako intervjuval Nika:

STIN: KOLIKO SI STAR? OD KOD PRIHAJAŠ?

NIK: 16 LET. PRIHAJAM IZ KRANJA.

STIN: KAKO SE TI JE ZDEL MARATON?

NIK: ODLIČNO.

STIN: KAJ TI JE BILO NAJBOLJ VŠEČ.

NIK: KO SMO PRIŠLI NA CILJ.

STIN: KAKŠNO SE TI JE ZDELO VREME? LEPO ALI SLABO?

NIK: LEPO.

STIN: KOLIKO ČASA SI TRENIRAL?

NIK: SAMO EN DAN.

STIN: KDO TE JE SPODBUJAL OB PROGI?

NIK: ATI, MAMI IN EVA.

STIN: KAKŠNI SO TVOJI VTISI? BI NASLEDNJE LETO TUDI ŠEL?

NIK: LEPI. MA SEVEDA DA BOM.

 

Related Images:

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost