Skoči na glavno vsebino

V petek, 20. januarja, je v CIRIUS Kamnik, na pobudo razvojnega tima Podpora čustvovanju in vedenju potekala okrogla miza z naslovom CIRIUS KAMNIK: KDO? KAM? KAKO? Za omizje so sedli direktor Centra in vse vodje posameznih enot in oddelkov.

Na začetku so se predstavili zaposlenim, v nadaljevanju pa odgovarjali na vprašanja v treh tematskih sklopih: prvič, predstavitev dela in poslanstva posameznih enot/oddelkov, drugič, vizija CIRIUSa v bližnji prihodnosti in tretjič, neizkoriščeni potenciali za še boljše sodelovanje in uigranost celotnega Centra.

Izmenjevala so se različna stališča, ki so se srečevala v pogledu, da je interdisciplinarnost našega Centra pravo bogastvo, čeprav je med različnimi strokovnimi področji včasih težko krmariti in najti rešitev, ki je za vse ustrezna. Gostje so se strinjali, da je za uspešno sodelovanje nujno potrebno negovati spoštljiv dialog, omogočati skupne aktivnosti ter krepiti občutek vrednosti, slišanosti, spoštovanja ter varnosti med vsemi zaposlenimi – k čemur moramo v prihodnosti še bolj stremeti.

V sklepnem delu okrogle mize so imeli poslušalci možnost postavljanja vprašanj gostom omizja. Vprašanja so bila številčna in so odpirala najrazličnejše vidike delovanja naše ustanove.

V zaključku so vodje drugemu podali pozitivno povratno informacijo, v zahvalo pa simbolno prejeli seme dobre misli (origana), ki naj z njihovo skrbno nego raste tako, kot naš Center v prihodnosti.

Related Images:

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost