Skoči na glavno vsebino
Od ponedeljka, 4. oktobra, do četrtka, 7. oktobra 2021, smo v Dom-u Cirius Kamnik obeležili Teden otroka v obliki Doživljajskega tedna. Glede na tematiko letošnjega Tedna otroka, »Razigran uživaj dan!«, so vzgojiteljice in vzgojitelji na dnevni in interni obliki usposabljanja pripravili raznolike doživljajske delavnice. Otroci in mladostniki so lahko spoznali in preizkusili igre z jesenskimi plodovi, peko twista, športni poligon, iskanje skritega zaklada, izdelavo zmaja, koruzno delavnico, senzorni spomin, jesensko gibalno zgodbo, lesno delavnico in še veliko drugega.
Rdeča nit Doživljajskega tedna na dnevni obliki usposabljanja je bila ideja, da vsak posameznik predstavlja delček mozaika, ki tvori celoto Ciriusa. Zato je vsak otrok oziroma mladostnik pobarval svoj lesen krogec, ki ga je nato na zaključni dan nalepil na skupni mozaik – logotip Ciriusa.
V tednu otroka je potekal tudi natečaj za najbolj igrivo fotografijo, kjer so sodelovale vzgojne skupine s skupinskimi slikami ali slikami posameznih otrok oz. mladostnikov. Fotografije so bile na ogled v avli Centra, kjer so otroci in mladostniki lahko glasovali za tri najboljše fotografije. Največ glasov sta zbrali dve fotografiji, ki sta bili razglašeni naslednji dan, zmagovalni skupini pa sta dobili simbolno nagrado.

Related Images:

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost