Skoči na glavno vsebino

Projektni dnevi SŠ

30.09.2016
Ta teden smo na srednji šoli imeli projektne dneve. Letos smo jih organizirali nekoliko drugače. Šli smo v Arboretum Volčji potok, imeli predavanja in delavnice iz prve pomoči ter lovstvo, čebelarstvo in ribištvo na Križu. V Arboretumu Volčji Potok smo se z vodičema Matejo in Matjažem sprehodili po lepo urejenem parku. Navdušili so nas močvirska cipresa, ginko, bambus in seveda kostanj ter lipa.
Delavci Ciriusa so dijakom pripravili predavanja in delavnice iz prve pomoči. Podrobneje smo se spoznali z oživljanjem, oskrbovanjem ran, epilepsijo, avtizmom.Skupina dijakov in spremljevalcev SŠ je obiskala tovarno avtomobilov Revoz v Novem mestu. Ogledali so si predstavitveni film in zaključno fazo montaže avtomobilov twingo.
Zadnji dan smo šli na Križ. Tam smo organizirali tri dejavnosti – lovstvo, čebelarstvo in ribolov. Lovstvo in čebelarstvo smo izvajali v lovskem domu in njegovi okolici. Ribištvo nam je predstavil predsednik kamniške ribiške družine Miha Pregelj s tremi sodelavci pri kriškem bajerju.
Preživeli smo lepe dneve in ugotovili, da je učenje na prostem poučno in zabavno.
Zahvaljujemo se vsem sodelujočim.

Related Images:

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost