Skoči na glavno vsebino

Kongres delovnih terapevtov

Delovne terapevtke smo se 30. in 31. maja udeležile 11. kongresa delovnih terapevtov na Otočcu z naslovom Kakovost = priložnost + možnost + izbira…

Dan s konji

V torek, 4.6.2024 smo organizirali Dan s konji za skupino otrok in hipoterapevtk iz Cirius Vipava… 

Strokovno srečanje ob 30. obletnici Sekcije za nevrofizioterapijo

V četrtek, 30. maja, je v Thermani Laško potekalo strokovno srečanje ob 30. obletnici Sekcije za nevrofizioterapijo z naslovom: Stojimo na ramenih velikanov, zato vidimo naprej.

Pipicanci in FitBum

V mesecu maju smo si v jahalnici lahko ogledali nastop pipicancev z jahači, ki so se udeleževali letošnjih Konjičkovih uric pod mentorstvom inštruktorice jahanja Irene Setničar. Za glasbeno podlago in spodbudo so poskrbeli člani skupine FitBum pod mentorstvom fizioterapevtk Katje Logar in Darje Popović.

Strokovna ekskurzija terapevtk medicinske rehabilitacije

11. maja 2024 smo se terapevtke Medicinske rehabilitacije odpravile na strokovno ekskurzijo. Najprej smo se ustavile v Sežani in obiskale tamkajšnjo bolnišnico, kjer so nam predstavili njihovo delo ter razkazali prostore fizioterapije in delovne terapije..

Donacija terapevtske (Bobath) mize

V Medicinski rehabilitaciji smo v četrtek, 4. 4. 24 prejeli novo terapevtsko (Bobath) mizo, ki nam jo je doniralo podjetje NOVAK M, d.o.o. 

Related Images:

(Skupno 4.166 obiskov, današnjih obiskov 8)
Dostopnost