Skoči na glavno vsebino

Okrogla miza – (IZSTOPAJOČE) VEDENJE V TEORIJI IN PRAKSI

V petek, 17. maja, je v CIRIUS Kamnik potekala okrogla miza z naslovom (IZSTOPAJOČE) VEDENJE V TEORIJI IN PRAKSI. Za omizje so sedli različni profili zaposlenih, ki se pri vsakodnevnem delu soočajo z (izstopajočim) vedenjem otrok in mladostnikov.

Kultura dobrega pogovarjanja

Dober pogovor je res izjemen. Ni namreč vsak pogovor tudi dober. Številni ljudje poročajo o sestankih, na katerih zgolj izgubljajo čas, o pogovorih, ki se zdijo bolj kot brezplodne razprave, ki ne vodijo nikamor. Ljudje želijo prispevati, vendar ne vidijo, kako.

 

Moderirani pogovor s starši

Življenje z drugačnim otrokom
Drugi moderirani pogovor s starši temelji na začetni zamisli o pomenu odpiranja javnega prostora za kakovostne pogovore o izkušnjah, ki jih prinaša življenje z drugačnim otrokom…
 

Otvoritev razstave »Publicistična dejavnost Cirius Kamnik«, 5. 12. 2023

Vznemirljivo potovanje v preteklost se je prepletlo z brskanjem po arhivih ZUIM-a, sedaj CIRIUS-a. Obrodilo je sadove. Z združenimi močmi smo pripravili razstavo pisnega gradiva, ki je nastajalo od leta 1967 naprej.

Neformalno druženje za zaposlene

V petek, 17. 11. 2023, je v Centru potekalo neformalno druženje za zaposlene, ki ga je organiziral Razvojni tim podpora čustvovanju in vedenju. Poskrbeli smo za pester izbor aktivnosti.

Učinkovita pomoč gibalno oviranim otrokom in mladostnikom

V petek, 22. septembra 2023, sta Cirila Burja, dipl. fizioterapevtka in Patricija Šinkovec, dipl. delovna terapevtka pripravili izobraževanje Učinkovita pomoč gibalno oviranim otrokom in mladostnikom.

Related Images:

(Skupno 129 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost