Skoči na glavno vsebino

Kot sedaj že tradicionalno, so nas tudi letošnje leto obiskali in nam popestrili šolski dan prostovoljci iz podjetja Krke. Za nas so tokrat pripravili pravo malo Piko športno olimpijado ter kviz s športno tematiko. Pri olimpijadi so učenci spoznali in se preizkusili v 6 različnih športih, in sicer nogometu, kegljanju, golfu, namiznem tenisu, košarki in šahu. Prostovoljci so se prelevili v trenerje, spodbujevalce in vodnike. Maskota po imenu Piko je učencem pomagala pri opravljanju različnih športnih nalog, se skupaj z njimi zabavala ter plesala. Pri kvizu so učenci pokazali svoje znanje, saj so s skupnimi močmi pravilno odgovorili na vsa lažja in težja vprašanja, ki so se nanašala na slovenske športnike.

Športno obarvan dan smo navzoči sklenili v veliki telovadnici, kjer smo skupaj zapeli himno enote PPVI in pesem, ki je odlično povzela naša občutja ta dan – »Ko si srečen«.

Prostovoljci, navdušeni nad vztrajnostjo in dobrosrčnostjo otrok, učenci pa nad dejavnostmi ter prijaznostjo vseh sodelujočih, smo sklenili, da moramo drugo leto druženje spet ponoviti.

 

Nina Grobelšek

Related Images:

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost